Особливості проектування ґрунтообробної техніки з урахуванням агротехнологічних і екологічних вимог - Корабельський, В. І.; Спірін, А. В.; Ковальова, І. М.; Korabelskiy, В.; Spirin, А.; Kovalova, І. (КНТУ, 2010)
В статті подано теоретичні дослідження, які є основою системи геометричного проектування робочих органів ґрунтообробних машин. Обґрунтовується актуальність проблеми розробки криволінійних розпушувачів для якісної обробки ґрунту з метою максимального використання його біологічної активності. Theoretical investigation, which is the base for system of tillage machine’s geometrical design it is described in this article. Urgency of the problem of curvilinear threshing machines’ designing for qualitative tillage for the purpose of maximal using soil’s biological activity is argued in this article.
Features of planning of tillage technique taking into account agrotehnological and ecological requirements
Keywords: робочий орган; паркетний каркас; деформація ґрунту