Дослідження впливу додаткових навантажень в опорах мультиплікатора на несучу систему машини ОВП-2000 - Паламарчук, П. В.; Palamarchuk, Р. (КНТУ, 2009)
В статті проаналізовано стан матеріальної бази проведення експериментальних досліджень сільськогосподарських машин, її значення для розробки та впровадження нових, конкурентоздатних машин. Приведено результати експериментальних досліджень, які в комплексі з теоретичним підходом забезпечили оптимізацію параметрів рамної конструкції вентиляторного обприскувача ОВП-2000. The state of themateriall base of leadthrough of experimental researches of agricultural machines, its values, for development and introduction of new, competitive machinesis analised in this frticle. The role of the results of expersmental reserches is shown, which is in a complex with theoretical approach provided optimization of frame construction’s parameters of ОВП-2000 ventilator sprinkler.
Researches of influence of additional loadings in support of the animator on bearing car system ОВП-2000
Keywords: удосконалення; несучі конструкції; дослідження; крутний момент; моментомір