Методичні рекомендації щодо виконання та захисту кваліфікаційних робіт. Облік і оподаткування. Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю та державним сектором економіки - Шалімова, Н. С.; Магопець, О. А.; Смірнова, І. В. (ЦНТУ, 2023)
Методичні рекомендації визначають загальні вимоги до тематики, структури, обсягу й оформлення кваліфікаційних робіт відповідно до стандартів вищої освіти України
Keywords: кваліфікаційна робота; облік в управлінні підприємницькою діяльністю; облік в управлінні державним сектором економіки