Менеджмент персоналу у фінансових установах - Іщенко, Н. А. (ЦНТУ, 2025)
У методичних вказівках розглянуто: структура та програма навчальної дисципліни, тематика і плани практичних занять, самостійна робота здобувачів, методичні рекомендації до виконання контрольних робіт для здобувачів заочної форми навчання, орієнтовні питання до підсумкового контролю, критерії оцінювання рівня знань здобувачів, список рекомендованої літератури до вивчення дисципліни.
Keywords: менеджмент персоналу у фінансових установах; кадрова політика фінансових установ; розвиток персоналу фінансових установ; оцінювання персоналу фінансових установ; кадрові ризики у фінансових установах