Інтелектуальний аналіз даних. Лабораторні роботи - Лисенко, І. А. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації висвітлюють організаційні та практичні аспекти виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни “інтелектуальний аналіз даних” для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 122 “Комп’ютерні науки”, а також рекомендації щодо ходу виконання робіт, підготовки та представлення отриманих результатів.
Keywords: дискремінантний аналіз; дискремінантний аналіз; кластерний аналіз; аналіз зв’язків; data mining; text mining; knowledge discovery in databases