Застосування сіткових циклограм при плануванні та організації потокового будівництва - Лізунков, О. В.; Дарієнко, В. В. (КНТУ, 2010)
Викладено результати теоретичного дослідження використання інформаційної графіки для наочного зображення планування потокового будівництва.
Keywords: потокове будівництво; інфографіка; захватка; графіки руху машин і механізмів