Покращення системи управління підприємства в сучасних умовах - Шарпак, Анастасія Володимирівна; Sharpak, Anastasiia (ЦНТУ, 2025)
Мета дослідження: аналіз чинного стану системи управління на ТДВ «М’ясокомбінат "Ятрань"», виявлення проблем та розробка практичних рекомендацій щодо її удосконалення з урахуванням сучасних викликів і цифрових тенденцій. Purpose of the research: to analyze the current state of the management system at PJSC “Yatran Meat Processing Plant”, identify its problems, and develop practical recommendations for its improvement, taking into account modern challenges and digital trends.
Improving the enterprise management system in modern conditions
Keywords: цифрові технології; управління; підприємство; digital technologies; management; enterprise