Аудиторська перевірка довгострокових активів: практика та перспективи - Крот, Ю. М.; Krot, J. (КНТУ, 2011)
В статті автором розглянуто особливості організації та методики аудиторської перевірки довгострокових активів, а також відзначено доцільність обов’язкового аудиту щодо законності операцій із особливим об’єктом довгострокового використання – земельними ділянками. The peculiarities of organizing and methodic audit the objects long-term of use and also mark expedient the compulsory audit of legality the operations with land are considered the author.
Audit the objects of long-term use: practice and perspective
Keywords: довгострокові активи; аудит; земельна ділянка; об’єкти аудиту; джерела аудиту; обов’язків аудит