Роль необоротних активів в системі управління бюджетних установ (закладів охорони здоров’я) - Канева, Т. В.; Шевченко, С. О. (КНТУ, 2006)
В статті розглянуто і проаналізовано роль необоротних активів бюджетних установ, зокрема закладів охорони здоров’я. In this article the role of non-turnaround assets in the state financed establishments of health protection is considered and analysed.
Keywords: бюджет; бюджетні установи; заклади охорони здоров’я