Корпоративна соціальна відповідальність підприємств як основа інноваційного розвитку сучасної економіки - Волосковець, Н. Ю.; Voloskovets, N. (КНТУ, 2010)
В статті визначено соціально-економічну сутність корпоративної соціальної відповідальності, наведено ознаки інноваційно-економічного розвитку держави, запропоновано шляхи виведення української економіки на шлях створення реальних умов для її стійкого розвитку та успішної діяльності великих корпоративних структур як провідників промислової, інноваційної, науково-технологічної та соціально відповідальної політики. The social and economic essence of the corporate social responsibility is determined in the article; the features of the country’s innovative economic development are pointed out; there are proposed the ways of the creation of real conditions for the steady development of the Ukrainian economics and especially for the activity of big corporate structures as the guides of the industrial, innovative, scientific and technological, social responsible policy.
Corporate Social Responsibility of Enterprises as the Basis of the Innovative Development of the Contemporary Economy
Keywords: соціальна відповідальність; корпоративна відповідальність; інноваційний розвиток економіки; конкурентний ринок; сучасна економіка