Постановка системи бюджетування на підприємстві - Жовновач, Р. І. (КНТУ, 2006)
Розглянуто основні аспекти організації бюджетного планування на підприємстві. Висвітлено економічні відносини між структурними підрозділами підприємства в процесі бюджетування. Запропонована схему побудови системи бюджетування, що враховує особливості функціонування економічного суб'єкта в сучасних умовах господарювання. In the article the basic aspects of organization of the budgetary planning on an enterprise are considered. The economic relations between structural subdivisions of enterprise in the process of budget planning are reflected. The chart of construction of the system of budget planning is offered, that takes into account the features of functioning of subject of management in the modern terms of menage.
Keywords: бюджет; бюджетування; фінансова структура підприємства; центри фінансової відповідальності; бюджетний цикл; бюджетний регламент