Методичні рекомендації з фізіології рослин - Мостіпан, М. І.; Корнічева, Г. І. (My University, 2022)
В методичних рекомендаціях приводиться короткий конспект лекцій по всіх темах з фізіології рослин. Головна їх мета полягає в тому, щоб надати допомогу здобувачам вищої освіти при підготовці до виконання лабораторних робіт. Після кожної теми приводиться перелік контрольних запитань, які необхідні для самоконтролю знань по засвоєнню тем.
Methodical recommendations on plant physiology
Лабораторні роботи з фізіології рослин допомагають застосовувати знання та розуміння фізіологічних процесів сільськогосподарських рослин для розв’язання виробничих технологічних задач; розв’язання широкого кола проблем та задач у процесі вирощування сільськогосподарських культур, шляхом розуміння їх біологічних особливостей та використання як теоретичних, так і практичних методів; аналізувати та інтегрувати знання необхідні для спеціалізованої професійної роботи у галузі агрономії
Keywords: фізіологія рослин; короткий конспект лекцій; лабораторні роботи; самостійна робота