Охорона праці в галузі - Горбачова, Г. П.; Оришака, О. В. (ЦНТУ, 2019)
Дані методичні рекомендації містять завдання для самостійної роботи студентів денної форми навчання, що навчаються на технічних спеціальностях, пов'язаних з проектуванням та програмуванням комп'ютерних систем та мереж, для поглиблення знань з дисципліни «Охорона праці в галузі».
Keywords: охорона праці в галузі; методичні рекомендації; комп’ютерна інженерія; комп'ютерні науки