Переваги використання хмарних обчислень - Ламекін, Н. В.; Кривоконєв, В. О.; Поліщук, Л. І. (ЦНТУ, 2021)
Хмарні технології надають компаніям величезний потенціал для збереження коштів
Keywords: хмарні технології; хмарні обчислення