Дослідження та програмна реалізація системи реалізації AVB-технології у мережі - Дудзінський, Артем Миколайович; Dudzinsky, Artem (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи реалізації AVB-технології у мережі. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи реалізації AVB-технології у мережі. Об’єктом дослідження є процес реалізації AVB-технології у мережі. Предметом дослідження є методи реалізації AVB-технології у мережі. Методи дослідження базуються на методах теорії кодування, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи реалізації AVB-технології у мережі. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Python. In this graduation thesis for the second (master's) level of higher education, software is developed, which is intended for the system of implementing AVB technology in the network. The purpose of the development is the research and software implementation of the AVB technology implementation system in the network. The object of research is the process of implementing AVB technology in the network. The subject of research is methods of implementing AVB technology in the network. Research methods are based on coding theory methods, mathematical statistics methods, and software development methods. The result of the work is the software implementation of the AVB technology implementation system in the network. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with OS Windows 10/11. The program was developed in the Python environment.
Research and software implementation of the AVB technology implementation system in the network
Keywords: комп’ютерна інженерія; AVB-технологія; мережа; computer engineering; AVB technology; network