Алгоритми та структури даних - Мелешко, Є. В.; Якименко, М. С.; Поліщук, Л. І. (Лисенко В.Ф., 2019)
У даному навчальному посібнику розглядаються основні алгоритми сортування, пошуку даних, роботи з графами, деревами та хеш-таблицями, а також алгоритми роботи клітинних автоматів. Для кожного алгоритму наведено опис, псевдокод та графічні пояснення. Посібник розрахований на студентів, що навчаються на технічних спеціальностях, пов'язаних зі створенням програмного забезпечення.
Keywords: алгоритми сортування; алгоритми пошуку даних; алгоритми роботи з графами; алгоритми роботи з деревами; алгоритми роботи з хеш-таблицями; алгоритми роботи клітинних автоматів