Показники оцінки якості захватних пристроїв промислових роботів - Павленко, І. І.; Годунко, М. О. (КНТУ, 2007)
В даній статті наведена система показників якості захватних пристроїв промислових роботів, яка дає можливість комплексно оцінювати якість виконання та функціонування захватів, а також порівнювати якість різних захватних пристроїв та вплив окремих факторів їх будови та роботи.
Keywords: захватні пристрої; показники оцінки якості; промислові роботи