Організаційний підхід до забезпечення функціонування підприємств промисловості в умовах військового стану - Нестеренко, В. Ю.; Nesterenko, V. (ЦНТУ, 2025)
У статті досліджено організаційні підходи до забезпечення функціонування промислових підприємств в умовах воєнного стану. Метою роботи є обґрунтування адаптивної моделі управління, що забезпечує стійкість виробничих систем до зовнішніх та внутрішніх ризиків, спричинених збройним конфліктом. The article examines organizational approaches to ensuring the functioning of industrial enterprises under martial law. The purpose of the study is to substantiate an adaptive management model that maintains the resilience of production systems to external and internal risks generated by armed conflict.
Organizational Approach to Ensuring the Functioning of Industrial Enterprises under Martial Law
Keywords: воєнний стан; промислові підприємства; організаційна стійкість; кризове управління; martial law; industrial enterprises; organizational resilience; crisis management