Шляхи розв’язання актуальних проблем інвестування в Україні - Яковенко, Р. В.; Соловйова, В. Ю.; Yakovenko, R.; Solovyova, V. (Університет ДФСУ, 2016)
У тезах розкрито сутність та види інвестицій, визначено їх роль у зростанні обсягів виробництва, визначено найважливіші напрямки підвищення інвестиційної привабливості The theses reveal the essence and types of investments, determine their role in the growth of production volumes, define the most important directions of increase of the investment attractiveness
Ways to solve the actual investment problems in Ukraine
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; види інвестицій; інвестиційна привабливість; обсяг капітальних інвестицій; investments; investment activity; types of investments; investment attractiveness; volume of capital investments