Музикотерапія як ефективний метод оздоровления людини - Радул, І. Г. (КНТУ, 2012)
В статті розглядається основний метод психологічної допомоги - музикотерапія. Доведено, що використання музикотерапії стимулює емоційний стан людини через який відбувається її оздоровлення як фізичне так і психологічне. Запропоновано перелік музичних творів, які рекомендовано психологами для вирішення різних життєвих труднощів.
Keywords: використання музикотерапії; фізичне та психологічне здоровʼя