Технологія будівельного виробництва - Скриннік, І. О.; Дарієнко, В. В.; Настоящий, В. А.; Карпушин, С. О.; Плотніков, О. А. (ЦНТУ, 2021)
Дисципліна "Технологія будівельного виробництва" викладається відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія". Методичні рекомендації розроблені у відповідності до дисципліни "Технологія будівельного виробництва" і призначені для виконання практичних робіт з навчального курсу. Мета виконання практичних робіт з курсу полягає у набуті здобувачами вищої освіти знань для вибору і впровадження ресурсозберігаючих варіантів технології будівельних процесів, застосування сучасних методів будівництва, грамотним веденням робіт на об'єктах.
Технология строительного производства
Keywords: грунт; калькуляція; обсяги робіт; монтаж; виробничі процеси; методи виконання робіт; трудомісткість