Політика НБУ в концепції національної безпеки України - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Харків : Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Визначено небезпеку діяльності російських банків на території України в умовах російської військової агресії та діяльність НБУ щодо сприяння цьому The danger of the activities of Russian banks on the territory of Ukraine in the conditions of Russian military aggression and activity of the NBU in promoting this were determined
NBU Policy in the Concept of National Security of Ukraine
Keywords: НБУ; російські банки; грошово-кредитна політика; рефінансування; NBU; Russian banks; monetary policy; refinancing