Еволюція концепції інтелектуального капіталу: досягнення й виклики - Дяченко, Ю. В.; Dyachenko, J. (КНТУ, 2011)
У статті досліджена еволюція концепцій інтелектуального капіталу, визначені причини різного трактування і структури інтелектуального капіталу в науковій літературі. In article evolution of concepts of the intellectual capital is investigated, the reasons of different interpretation and structure of the intellectual capital in the scientific literature are defined.
Evolution of the concept of the intellectual capital: achievements and calls
Keywords: інтелектуальний капітал; людський капітал; структурний капітал; клієнтський капітал; еволюція інтелектуального капіталу