Роль грошей у розвитку економіки - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Мішуровська, Т. A.; Mishurovska, T. (Przemysl : Nauka і stadia, 2012)
Наведено еволюцію натурального виробництва та його переростання у сучасне капіталістичне товарне виробництво. Ролі грошей у цих процесах приділено додаткову увагу. The evolution of natural production and its transformation into modern capitalist commodity production is presented. The role of money in these processes is given additional attention.
The role of money in economic development
Keywords: гроші; товарне виробництво; продаж; ринковий механізм; конкуренція; вартість; позичковий капітал; money; commodity production; sales; market mechanism; competition; cost; lending capital