Мовленнєвий етикет правника – показник толерантності в сучасних соціокультурних реаліях - Огарєнко, Т. А. (My University, 2024)
Теза доповіді VIII International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science: theory and practice».
Keywords: мовленнєвий етикет; показник толерантності; толерантність; ділове спілкування