Актуальні проблеми регулювання міграційної мобільності молоді в контексті національної безпеки - Голбанос, С. С. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: міграція молоді; українська молодь