Чинники впливу на ефективність використання трудових ресурсів в умовах інноваційного розвитку - Запірченко, Л. Д.; Горобець,О. І.; Zapirchenko, L. (ЦНТУ, 2024)
Вивчаються чинники впливу на ефективність використання трудових ресурсів в умовах інноваційного розвитку.
Keywords: фінансовий менеджмент; фінанси підприємства; ресурси підприємства