Взаємозв’язок між доходами і витратами сільського населення - Малаховська, В. О. (КНТУ, 2009)
Досліджується сучасний стан доходів та витрат домогосподарств, визначається взаємозв’язок між доходами та витратами міських та сільських домогосподарств на основі динаміки цін та визначаються основні тенденції їх співвідношень.
Keywords: доходи та витрати домогосподарств; сільське населення