Інституційні національно-економічні пропорції - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Сайт www.surma-ua.info, 2018)
У статті розглянуто традиційні національно-економічні пропорції та ментально-психологічні співвідношення The article deals with traditional national-economic proportions and mental-psychological interrelations
Institutional national-economic proportions
Keywords: пропорції національної самосвідомості; пропорції національно-економічного мислення; пропорції виробничої структури національного продукту; the proportions of national consciousness; the proportion of national-economic thinking; the proportion of the production structure of the national product