Застосування комбінованого принципу регулювання для створення АСУ гідросистем - Каліч, В. М.; Осадчий, С. І.; Віхрова, М. С. (КНТУ, 2006)
В статті доведена необхідність реалізації ідей динамічного проектування з метою створення автоматизованої системи управління гідротрансмісіями машин та агрегатів широкого класу на базі комбінованого принципу регулювання. In the article the necessity of realization of ideas of the dinamiks planning is well-proven with the purpose of creation of the automated control system hydra by the transmissions of machines and aggregates of wide class on the base of the combined principle of adjusting.
Keywords: гідропривід; гідротрансмісія; аксіально-поршневий насос; автоматизована система; регулятор