Функціональні характеристики затискних важелів захватних пристроїв роботів - Павленко, І. І.; Годунко, М. О.; Pavlenko, І.; Godunko, М. (КНТУ, 2010)
У даній статті описано спосіб визначення передавальних відношень, що забезпечуються затискними важелями захватного пристрою. Також у статті розглянуто схеми затиску з різними значеннями діаметрів деталі, а також з різними конструктивними параметрами затискних важелів. Результати розрахунків зведено в загальну таблицю. The method of determination of transmission relations which are provided the clamping levers of grippers is described in this article. Also in the article the charts of clamp are considered with the different values of diameters of detail, and also with the different structural parameters of clamping levers. The results of calculations are erected in a general table.
Functional descriptions of grippers
Keywords: захватні пристрої; передавальні відношення; промислові роботи; затискні важелі