Інноваційні технології розвитку та ефективності функціонування автомобільного транспорту - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2018)
В збірнику представлені теми наукових матеріалів професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, наукових співробітників, докторантів, аспірантів, магістрантів та студентів, учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні технології розвитку та ефективності функціонування автомобільного транспорту". Мета конференції : висвітлення найважливіших актуальних проблем підвищення ефективності функціонування автомобільного транспорту в Україні та пошук оптимальних шляхів їх вирішення розробкою та впровадженням сучасних інноваційних технологій у виробництво, обмін дослідницьким і практичним досвідом, публікація результатів наукових досліджень.
Keywords: кафедра експлуатації та ремонту машин; наукова діяльність; історичний нарис; експлуатація на зношування деталей; підвищення довговічності деталей; трибологія автомобіля; використання автотранспортних засобів у сільському господарстві; методи підвищення зносостійкості