Змішувач для виготовлення формівної та стержневої суміші - Скрипник, О. В.; Кошурко, В. О.; Skrypnyk, O.; Koshurko, V. (Український інститут інтелектуальної власності, 1998)
Змішувач для виготовлення формівної та стержневої суміші складається з чаші, тумби з вертикальним валом, зробленим з можливістю обертання від приводу, що складається з електродвигуна, розташованого нижче днища чаші, редуктора, траверси, що закріплена на верхнім кінці вала, котків, які виготовлено з можливістю обертання відносно осей, які закріплені на траверсі, плужків, закріплених на траверсі, при цьому днище зроблено подвійним з порожниною між верхнім та нижнім днищем, яке за допомогою штуцера з'єднане з мережею стисненого повітря, який відрізняється тим, що верхнє днище виготовлено з секторів, в яких зроблено прямокутні отвори, оснащені клапанами у вигляді гнучкого елементу, який закріплено на секторі за допомогою гвинта. The mixer for making the molding and rod mix consists of a bowl, a vertical roller pedestal made with the possibility of rotation from the drive consisting of an electric motor located below the bottom of the bowl, a gear unit, a traverse attached to the upper end of the shaft, rollers that are made with the ability the rotation relative to the axes, which are fixed on the traverse, the plows attached to the traverse, while the bottom is made with a double cavity between the upper and lower ends, which, by means of the nozzle, is connected to the compressed air network, which characterized in that the upper bottom is made of sectors in which rectangular openings are made, equipped with valves in the form of a flexible element, which is fixed to the sector with a screw.
Mixer for making molding and rod mix
Keywords: форміна суміш; змішувач; стержнева суміш; перемішування