Формування ефективної системи управління ресурсами підприємств агробізнесу в умовах воєнних ризиків - Коломінов А. О. (РВЛ ЦНТУ, 2026)
Теза доповіді ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: системи управління ресурсами підприємств; підприємства агробізнесу; підприємства; агробізнес