Державне регулювання підприємництва в Україні - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Снастіна, Д. Д.; Snastina, D. (София : „Бял ГРАД-БГ” ООД, 2010)
Визначено взаємозалежність між функціонуванням підприємництва та апарату державного управління The interdependence between the functioning of entrepreneurship and the state administration apparatus is determined
State regulation of entrepreneurship in Ukraine
Keywords: підприємництво; державне регулювання; державна політика; інноваційна складова; entrepreneurship; state regulation; state policy; innovative component