Імперативність введення освіти в культурний контекст ситуації епохальних змін - Стежко, З. В.; Стежко, Г. П.; Stezhko, Z.; Stezhko, H. (ДонНУЕТ, 2008)
Висвітлено аксіологічність ірраціональних форм пізнання в сучасних освітніх тенхнологіях та історичну перспективність постмодернізму у філософському дискурсі.
Keywords: постмодерн; ірраціональність; плюралізм; гуманізація