Розробка заходів по підвищенню ефективності виробничої діяльності (на прикладі ПАТ АТП 13555 м. Кропивницький) - Кирпач, Олександр Юрійович; Kyrpach, Oleksandr (ЦНТУ, 2022)
У першому розділі розглянуто обґрунтування механізму використання виробничих ресурсів; оцінка виробничого потенціалу підприємства; ефективність використання виробничих ресурсів; управління виробничим потенціалом підприємства. У другому розділі здійснено аналіз використання основних виробничих фондів підприємства; аналіз використання трудового потенціалу; аналіз використання оборотних фондів та фінансових результатів роботи підприємства. У третьому розділі зазначено проблеми ефективного функціонування автотранспортних підприємств та визначено заходи щодо підвищення ефективності виробничої діяльності АТП 13555. The first chapter deals with the nature justification of the mechanism of use of production resources; assessment of the production potential of the enterprise; efficiency of use of production resources; management of the production potential of the enterprise. The second chapter presents the analysis of of the use of the main production assets of the enterprise was carried out; analysis of the use of labor potential; analysis of the use of working capital and financial results of the enterprise. The third chapter the problems of the effective functioning of motor transport enterprises are indicated and measures to increase the efficiency of the production activity of ATP 13555 are defined.
Development of measures to increase the efficiency of production activities
Keywords: виробничий потенціал; виробнича діяльність; фондовіддача; фондоозброєність; продуктивність праці; економічна ефективність; вдосконалення планування; production potential; production activity; capital return; capital adequacy; labor productivity; economic efficiency; planning improvement