Виробничо-ознайомча практика. Публічне управління та адміністрування. 2 курс - Левченко, О. М.; Музиченко, А. С.; Рябоволик, Т. Ф.; Глевацька, Н. М. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти проходження виробничо-ознайомчої практики, складання та захисту звіту з практики для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».