Програмне забезпечення системи адміністрування віддаленим комп’ютером за протоколом TCP/IP - Гнида, Іван Олегович; Hnyda, Ivan (ЦНТУ, 2023)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи адміністрування віддаленим комп’ютером за протоколом TCP/IP. Метою розробки є програмне забезпечення системи адміністрування віддаленим комп’ютером за протоколом TCP/IP. Результат роботи – програмна реалізація системи адміністрування віддаленим комп’ютером за протоколом TCP/IP. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі RAD Studio Delphi 10.4.In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for a remote computer administration system using the TCP/IP protocol. The purpose of the development is software for remote computer administration using the TCP/IP protocol. The result of the work is a software implementation of the remote computer administration system using the TCP/IP protocol. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on PCs of IBM PC architecture with Windows 10/11 OS. The program was developed in the RAD Studio Delphi 10.4 environment.
Remote computer administration software using the TCP/IP protocol
Keywords: комп’ютерна інженерія; адміністрування віддаленим комп’ютером; computer engineering; remote computer administration