Спосіб підвищення ресурсу направляючих втулок клапанів двигуна внутрішнього згорання - Аулін, В. В.; Осташ, О. Я.; Лисенко, С. В.; Кузик, О. В.; Тихий, А. А.; Голуб, Д. В.; Лівіцький, О. М.; Aulin, V.; Ostash, O.; Lysenko, S.; Kuzyk, O.; Tykhyi, A.; et al. (My University, 2010)
Спосіб підвищення ресурсу направляючих втулок клапанів двигуна внутрішнього згорання належить до галузі експлуатації двигунів внутрішнього згорання. Способ повышения ресурса направляющих втулок клапанов двигателя внутреннего сгорания относится к отрасли эксплуатации двигателей внутреннего сгорания. A method for increasing life of valve guides of an internal combustion engine relates to the branch of operation of the internal combustion engines.
Keywords: ресурс направляючих втулок клапанів; ресурс направляющих втулок клапанов; life of valve guides