Людський потенціал : економічний зміст, структура та характеристика - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі, 2008)
Cтаття продовжує аналіз людського потенціалу, як визначальної економічної категорії, що характеризує участь людини в соціально-економічному житті. Наводяться складові, функції та форми прояву людського потенціалу. The article continues the analyzes of human potential, as a basic economic category, which is characterizes the human participation in socio-economic life. The parts, functions and the forms of display of human potential are realized.
Human potential : economic content, structure and characteristics
Keywords: людський потенціал; пізнавальна складова; агностична складова; матеріальний чинник; нематеріальний чинник; human potential; cognitive component; agnostic component; material factor; non-material factor