Розвиток інфраструктури ринків в Україні : перешкоди, перспективи, проблеми та шляхи їх розв’язання - Яцун, О. В.; Yatsun, O.; Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кіровоград : КНТУ, 2010)
У тезах проаналізовано головні проблеми роботи товарних ринків, зокрема в сфері взаємовідносин підприємців і місцевої влади. The thesis analyzes the main problems of the commodity markets, in particular in the field of relations between entrepreneurs and local authorities.
Market infrastructure development in Ukraine : obstacles, prospects, problems and ways to solve them
Keywords: товарний ринок; підприємці; адміністрація ринку; ціни на послуги ринку; commodity market; entrepreneurs; market administration; prices for market services