Мотиваційні методи кар’єрного просування персоналу підприємств - Кучма, Я. І. (My University, 2015)
Стаття присвячена дослідженню мотиваційних методів кар’єрного просування персоналу підприємств. Проаналізований комплекс матеріальних і моральних методів мотивації, використання яких може призвести до кар’єрного просування персоналу на вітчизняних підприємствах.
Keywords: мотивація; персонал; кар’єрне просування; методи; моральне і матеріальне стимулювання