Аналіз впливу військових дій на економічну безпеку сільськогосподарських підприємств - Павленко, В. П. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: економічна безпека; сільське господарство; інноваційні технології; війна