Здоров'язбережувальні технології у педагогічній системі формування ціннісного ставлення до природи та здоров'я - Міцай, Ю. В. (КНТУ, 2014)
У статті актуалізовано проблему збереження та зміцнення потенціалу здоров’я учнів засобами природи; розкрито сутність поняття «здоров’язбережувальні технології»; розглянуто шляхи реалізації здоров’язбережувальних технологій у системі формування ціннісного ставлення до природи та здоров’я.
Keywords: залучення до практичної роботи; здоров’я; природа