Проблеми та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні - Буряк, В. О.; Buryak, V.; Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кіровоград : „Поліграф-сервіс”, 2011)
У статті досліджуються особливості аудиторської діяльності в Україні, аналізуються основні проблеми у даній сфері та пропонуються шляхи їх розв’язання. The article examines the peculiarities of audit activity in Ukraine, analyzes the main problems in this area and proposes ways of their solution.
Problems and prospects of development of the audit activity in Ukraine
Keywords: аудит; фінансовий контроль; аудиторська діяльність; бухгалтерський облік; оподаткування; звітність; audit; financial control; auditing; accounting; taxation; reporting