Проєкт критої ковзанки з центром реабілітації в м. Ковель Волинської області - Шутка, Дар’я Вікторівна; Shutka, Dariia (ЦНТУ, 2025)
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена проєктуванню критої ковзанки з центром реабілітації у місті Ковель Волинської області. Актуальність обумовлена необхідністю розвитку спортивної та соціальної інфраструктури в умовах відновлення України після збройної агресії. У роботі запропоновано об’ємно-планувальне і конструктивне рішення будівлі з використанням дерев’яних конструкцій. Запроектовано умови для занять спортом, реабілітації, а також для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями. Проведено розрахунок несучих конструкцій покриття, фундаментів, розроблено організацію будівельного процесу та заходи з охорони праці. The bachelor's qualification work is devoted to the design of a covered ice rink with a rehabilitation center in the city of Kovel, Volyn region. The relevance is due to the need to develop sports and social infrastructure during the recovery of Ukraine after military aggression. The work proposes spatial and structural solutions for the building using timber structures. Conditions are designed for sports, rehabilitation, and accessibility for people with disabilities. Load-bearing roof and foundation structures have been calculated, construction process organization and occupational safety measures have been developed.
Project of a Covered Ice Rink with a Rehabilitation Center in the City of Kovel, Volyn Region
Keywords: криті спортивні споруди; дерев'яні конструкції; реабілітація; covered sports facilities; timber structures; rehabilitation