Взаємозв’язок валютного регулювання та фондового ринку в Україні - Яцун, О. В.; Горпинченко, М. В.; Yatsun, О.; Horpynchenko, М. (КНТУ, 2011)
Успішне функціонування економіки в умовах ринку не можливе без розвиненого й стійкого фінансового ринку. Для стабілізації фінансового становища постає необхідність забезпечити розширене відтворення. The Successful functioning of economy in the conditions of market is not possible without the developed and proof financial market. For stabilizing of financial position a necessity to provide recreation.
Intercommunication of the currency adjusting and fund market in Ukraine
Keywords: українська міжбанківська валютна біржа; система підтвердження угод; середній курс іноземних валют; трейдер