Дослідження та модернізація мікропроцесорної системи управління насосною станцією м. Мала Виска - Моргун, Сергій Володимирович; Morhun, Serhii (ЦНТУ, 2025)
У роботі розглянуто структуру існуючої системи управління насосною станцією, проведено аналіз технічних характеристик, алгоритмів роботи та виявлено основні недоліки, що призводять до зниження ефективності та підвищених енерговитрат.The paper examines the structure of the existing pumping station control system, analyzes technical characteristics, operating algorithms, and identifies the main shortcomings that lead to reduced efficiency and increased energy consumption.
Research and modernization of the microprocessor control system of the pumping station in Mala Vyska
Keywords: мікропроцесорна система управління; насосна станція; microprocessor control system; pumping station