Теплотехніка та теплопостачання - Босий, М. В. (ЦНТУ, 2020)
Методичні рекомендації складені для виконання лабораторних робіт з передачі і використання енергії; методів аналізу ефективності використання теплоти; принципів дії, галузей використання та потенційних можливостей теплотехнічного обладнання і захисту навколишнього середовища
Keywords: термодинаміка; процес; температура; тиск